Geïnspireerd door Dafne!

Geïnspireerd door Dafne!

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with ,

Na de fantastische prestatie van Dafne Schippers op het WK atletiek in Beijing heeft iedereen weer een flinke dosis motivatie gekregen om te gaan hardlopen en sporten. Je word er ook bewust van dat zo’n prestatie niet uit de lucht komt vallen! Gedisciplineerd leven, hard trainen en gezond eten horen daar bij.

Nu wij onze lichamen na een tijdje weer aan het bewegen zetten heeft ons lichaam ook de juiste voedingstoffen nodig om dit vol te houden en aan te kunnen.

Je gaat natuurlijk geen grote maaltijd eten voordat je gaat sporten dus een snack vooraf om je wat energie te geven is perfect. NoCandy kan je deze energie snel geven. Omdat het gedroogd fruit is geeft het sneller energie af dan vers fruit en is niet zwaar op de maag! Als je het sprinten van Dafne toch wel erg overweldigend vond en liever wat rustiger en langer dan 21.63 seconden sport kan je het ook heel goed als tussendoortje gebruiken.

Na het sporten heb je veel koolhydraten en eiwitten verbruikt die weer aangevuld moeten worden zodat je spieren morgen niet compleet strak staan. Een snack met die brandstoffen is dan ook een aanrader.

Alleen heb je na het sporten vaak geen behoefte om te eten. Dit komt omdat je lichaam en bloedstroom vooral bezig zijn met de hardwerkende spieren te voorzien van zuurstof. Daardoor worden de hongersignalen vanuit de buik zwakker. Dat neemt niet weg dat je lichaam het wel nodig heeft. NoCandy is dus meer dan geschikt om na het sporten te snacken.

De smaken van NoCandy geven je een lekkere reden om te gaan sporten!

nocandy-sporten