Lekker gezond snacken!

Lekker gezond snacken!

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with

Iedereen herkent het wel. Dat moment dat je zin hebt in een lekkere snack maar eigenlijk vindt dat het niet mag! Op je werk achter je computer, op de bank voor de tv, onderweg in de auto of vlak voor je naar bed gaat. Vooral als je aan het afvallen en diëten bent heb je vaak last van deze hongeraanvallen.

Toch is het beter om deze momenten niet te negeren, wat toch bijna nooit lukt, maar gezond in te vullen. Een gezonde snack zorgt er namelijk voor dat het constante gevoel van honger weg blijft. Dus ook de behoefte om te gaan snaaien. Daarnaast is het goed voor je stofwisseling en bloedsuikerspiegel.

NoCandy is de perfecte manier om deze snackmomenten in te vullen. Het zit boordevol gezonde voedingstoffen zoals, mineralen, vitamines en voedingsvezels die in de meeste andere zoete snacks niet aanwezig zijn. Je lichaam heeft dit allemaal nodig om goed te blijven functioneren. Vergeet ook niet dat je lichaam wel degelijk suiker nodig heeft voor energie. Fruitsuikers zijn veel beter voor je dan de suikers uit de fabriek. Dus ook al is NoCandy lekker zoet, hoeft je jezelf niet schuldig te voelen als je een portie NoCandy eet.

Het blijft wel zo dat je niet te laat op de dag moet snacken. Na 20.00 uur zal je weinig meer verbranden en zullen de calorieën die je dan binnenkrijgt omgezet worden in vet. Eet dus niet te weinig van het avondmaal zodat je ’s avonds geen honger meer hebt. Gebeurt het toch neem dan een flinke kop thee.

nocandy-met-thee