Meet the new NoCandy family!

Meet the new NoCandy family!

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with , ,

Er is nog meer leuk nieuws naast dat NoCandy sinds deze maand het biologische keurmerk heeft gekregen (Joepie!!). De nieuwe range is namelijk vanaf november beschikbaar, bovendien in de nieuwe zakjes.

Het biologische fruit van NoCandy is seizoensgebonden en daarom zijn niet alle smaken het hele jaar beschikbaar. Appel en watermeloen krijgen nu even de kans om te groeien tot heerlijke rijpe vruchten. Maar er staan wel 3 nieuwe smaken klaar om gegeten te worden. Papaja, banaan en kaki zijn toegevoegd aan de huidige range kokos, mango en ananas.

Dat fruit gezond voor je is weet iedereen. Maar wat doet fruit nou eigenlijk voor je? Er wordt veel over geschreven en onderzoek naar gedaan, en wij hebben de leukste voordelen voor je op een rijtje gezet.

Just Mango

Mango heeft veel handige voedingsstoffen. Zo zorgt mango er voor dat je poriën gaan open staan waardoor je huid er zachter en glanzender gaat uitzien. Maar je gaat er niet alleen stralender van uit zien. Uit onderzoek is gebleken dat door een hoge doses glutaminezuur, wat mango bevat, je concentratievermogen en geheugen verbetert. Bovendien biedt mango ook veel ijzer, handig voor als je je futloos voelt en ook fijn voor zwangere vrouwen.  Nog een reden om mango te eten is tryptofaan (het gelukshormoon) en vitamine E die samen zorgen voor gebalanceerde hormonen. Kortom, mango helpt je lekker in je vel te zitten!

meet-1

Just 
Pineapple

Ananas kan erg behulpzaam zijn als je net wat minder in je vel zit. Wanneer je last hebt van ontstekingen zoals keelontsteking, bronchitis of pijnlijke gewrichten door artritis is het slim om ananas te eten. Het enzym bromelaine blijkt namelijk ontstekingsremmend te werken. Daarnaast kan het samen met oplosbare vezels (uit de ananas) helpen voor een goede spijsvertering en gaat het diarree tegen. Wat een fantastische vrucht want het houdt niet op. Het zou namelijk ook goed helpen bij het afvallen. Door de samenstelling krijg je snel een vol gevoel zonder een opgeblazen buik. Dit neemt de behoefte naar meer snacks weg!

Just Coconut

Kokos zit boordevol antioxidanten, die kunnen de schadelijke werking (ontwikkeling van kankercellen) van vrije radicalen beperkt houden. Daarnaast stimuleert het de schildklier waardoor de spijsvertering beter verloopt. Kokos werd vroeger al veel gebruikt omdat het een medicinale werking zou hebben voor van alles en nog wat. Dit word nu steeds vaker bevestigd in onderzoeken. Het zou bijvoorbeeld kunnen helpen bij dementie.

meet-2

Just Kaki

Er word gezegd dat kaki kan helpen bij het vertragen van het verouderingsproces vanwege bepaalde vitaminen. En dat het ook nog eens goed voor je ogen is want het bevat net als wortel luteine. Een eeuwige jeugd dus 😉 Daarnaast bevat kaki veel kalium en koper, die voor een goede bloeddruk en bloedcirculatie zorgen. Hierdoor wordt de kans kleiner zijn op hart- en vaatziekten.

Just Papaya

Eén van de nieuwkomers barst van de lycopeen, een antioxidant die de cellen van ons lichaam helpt beschermen tegen beschadiging. Papaja bevat ruim honderd keer zoveel lycopeen als gemiddeld fruit. Net als mango is het goed voor je huid en ook je haar gaat er mooi van glanzen. En heb je een zware week gehad, papaja is ideaal om mee te detoxen, het werkt namelijk ook antibacterieel.

meet-3