Samen snacken voor een duurzame samenleving

Samen snacken voor een duurzame samenleving

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with

Vandaag is de dag van duurzaamheid. Er worden over heel Nederland duizenden activiteiten georganiseerd in het teken van duurzaam leven. Een duurzamere samenleving is het doel. Maar wat dat precies betekent?

Er word vaak de theorie van de 3 P’s gebruikt om dit uit te leggen.

People, Profit & Planet. Het gaat er om dat deze drie met elkaar in balans zijn.

Wij mensen (people) willen en mogen ook goed voor ons zelf zorgen en genieten van het leven (profit). Maar dit mag niet ten koste gaan van onze omgeving (planet). We moeten onze verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst en volgende generaties. Samen ervoor zorgen dat de wereld nog vele jaren een mooie plek mag zijn is waar het uiteindelijk om gaat!

Een hele fijne gedachte en NoCandy is dan ook blij een steentje bij te kunnen dragen aan deze duurzame samenleving.

Duurzaam snacken

Hoe? Het gedroogde fruit van NoCandy is gezond voor je als persoon maar het zakje is gezond voor de omgeving. Het fruit wat voor NoCandy wordt gedroogd is super rijp. De smaak is dan op zijn best maar het is zo rijp geoogst dat het als vers fruit niet meer redt tot aan de consument. Drogen verlengt de houdbaarheid want als het niet gedroogd zou worden dan zou dit lekkere fruit helaas weggegooid worden. Gelukkig voorkomen we dat met NoCandy!

Daarnaast zijn de zakjes van gerecycled materiaal gemaakt en worden er dus geen bomen voor gekapt. Het is een organisch materiaal waardoor de verpakking biologisch afbreekbaar is.

We zijn er trots op dat we op deze manier samen met jou de wereld een stukje mooier kunnen maken.