Een mooie dag begint met een gezond ontbijt

Een mooie dag begint met een gezond ontbijt

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with

De wekker gaat, je rolt je bed uit naar de douche, kleren aan en beneden een ontbijtje doen. Zo begint de dag voor veel mensen, maar waarom is dat ontbijt nou zo belangrijk en wat kan je dan het beste eten?

Na een nacht slapen heeft je lichaam energie nodig om mentaal maar ook fysiek scherp te zijn! Dan is een ontbijt onmisbaar. Vooral koolhydraten zijn een goede energiebron. Deze vind je niet alleen in de boterham, ook fruit kan er voor zorgen dat je fit op je werk verschijnt.

Natuurlijke suikers zoals koolhydraten in een ontbijt helpen je bloedsuikerspiegel naar het juiste niveau. Dit zorgt ervoor dat je je lekker in je vel voelt. Wat niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s fijn is :-)

Ben je bezig met afvallen of wil je een betere stoelgang dan is gezond ontbijten ook de juiste keuze. Door te ontbijten met voornamelijk gezonde eiwitrijke producten zoals kwark, voorkom je dat je de rest van de dag trek hebt. Hierdoor is het makkelijker om van de snoeppot af te blijven. Ook schep je niet voor 3 personen op tijdens het avondeten. Door te ontbijten en vervolgens regelmatig over de dag te eten zorgt ervoor dat je metabolisme op gang blijft en je lichaam geen energie om gaat zetten in vet.

Wat top dat een ontbijt dus zo goed voor je kan zijn maar hoe krijg je al deze fijne voedingstoffen nu binnen? Koolhydraten, eiwitten, suikers, vitamine zitten ook allemaal in fruit en dus ook in NoCandy. Het is tenslotte “Just Fruit”.

Vandaag ontbijten wij met NoCandy met havermout, voor extra koolhydraten. Maar natuurlijk ook lekker door de yoghurt, voor extra eiwitten of met een glas verse jus, voor extra vitaminen.

coconut_nocandy