NoCandy is klaar om gezien te worden!

NoCandy is klaar om gezien te worden!

By: AdminCube | No Comment | Geen categorie | with , ,

Een paar weken geleden werd NoCandy benaderd om op de Dmexco beurs in Keulen te staan. Een fantastische kans om het Duitse publiek met NoCandy kennis te laten maken.

Met een strakke, frisse en ook vrolijke stand vertrok NoCandy naar de Dmexco Hier hebben meer dan 32.000(!) bezoekers in twee dagen tijd kennis gemaakt met NoCandy. Het viel ontzettend goed in de smaak tussen alle ongezonde en calorierijke maaltijden en snacks.

Vanwege de opvallende stand bleven bezoekers al net wat langer kijken. En als men dan zag dat ze de kans hadden om biologisch en gezond te snacken wilde ze dit allemaal wel proberen. Dat ze het zelf konden kiezen en scheppen uit ronde bakken maakte de beleving compleet.

De tweede dag zagen we veel bezoekers voor een tweede keer terug komen. Ze wilden nog wat extra inslaan voor hun kinderen thuis en om te snacken op het werk.

We kregen erg leuke reacties op de uitstraling van het merk. Ook waren mensen enthousiast over de nieuwe smaken die we hebben toegevoegd aan het assortiment: banaan, kaki en papaja. Deze drie nieuwe smaken liggen binnenkort in de winkel.

beurs-met-kirajpg