Ben jij een echte zoetekauw? Combineer dan NoCandy met gesmolten chocolade! PipFoods heeft een heerlijk recept geschreven om chocolade te combineren met NoCandy kokos en/of NoCandy watermeloen. Hier vind je het recept, p.s. onderaan staat nog een kleine variatie tip!
Ingrediënten
100 gr pure chocolade (80% cacao)
25 gr gedroogde No Candy watermeloen
25 gr gedroogde No Candy kokos
Bereiding
Smelt de chocolade in de magnetron 1,5 minuut per 100 gram en nooit hoger dan 350 Watt. Wel elke 15 seconde even doorroeren. De chocolade kan ook ‘au bain marie′ gesmolten worden. Hierbij doe je de chocoladestukjes in een pannetje en hang je het pannetje in een grotere pan met bijna kokend water. Pas op dat er geen water bij de chocolade komt.
Leg een stuk bakpapier op een plank. Smeer de gesmolten chocolade met een spatel uit over het bakpapier. Zorg dat je het gelijkmatig verdeelt. Versier nu de chocolade met de gedroogde watermeloen en kokos. Laat de chocolade minstens 2 uur hard worden in de ijskast. Pas op, want eenmaal uit de ijskast smelt deze chocoladebrok snel.
Tip: je kunt de watermeloen ook combineren met gedroogde munt
PipFoods bedankt voor het insturen van dit recept!